За Нас

Юниглас може да се опише с две думи - традиция и качество. От основаването й през 1992 г. до днес, фирмата върви по пътя на усъвършенстването – като вид на предлаганите продукти и услуги, култура на предлагане, уважение към клиентите, обучение на служители, ценова политика.

Крайната цел на всички усилия е ДОВОЛНИЯТ КЛИЕНТ.

За да задоволим вашите потребности ние постоянно следим развитието на оптическия бранш, редовно посещаваме световните оптически изложения, инвестираме в нови продукти, следим модните тенденции.

Юниглас е официален представител за България на търговските марки: Elizabeth Arden, Karen Millen, Mango, Enrico Coveri, Enni Marco, Swissflex, Dunlop и др.

Представители сме на водещия френски производител на стъкла за очила BBGR, носител на няколко златни медала за иновации.

Юниглас е официален дистрибутор на японската компания Nidek, производител на оптическо и офталмологично оборудване с доказано качество.

Представляваме също така италианската фирма за аксесоари Centrostyle, за диоптрични и цветни контактни лещи, както и разтвори и вътреочни лещи - Soleko.

Екип от 50 души в офисите и складовете на Юниглас ежедневно обслужва с внимание и желание своите клиенти на едро. Екип от професионалисти работи в оптиките на фирмата, за да предложи най-доброто на клиентите на дребно.

Продуктите, предлагани от фирмата са с доказано и гарантирано качество.

Защото Вие го заслужавате!

ОТКРИЙТЕ НАЙ-ДОБРОТО ЗА ВАШИТЕ ОЧИ!

Политика по качество