Ваучер на стойност 100лв. при покупка на маркова диоптрична рамка

При покупка на маркова диоптрична рамка на цена над 200лв., получавате ваучер на стойност 100 лева!* Можете да го използвате за закупуване на всички видове оптични продукти в оптиките на Юниглас в цялата страна.

Вариант 1: Използвайте за себе си - с ваучера добавете стъкла към вече избраната диоптрична рамка! Вече ще имате истинки хубав подарък - кристално зрение, то няма цена!

Вариант 2: Сподели с приятел! Използвайте ваучера като закупите 2 оптични стоки, но на по-ниска цена. Така вашите приятели ще ви бъдат истински благодарни, че сте помислили за тях!

Вариант 3: Подарете ваучера за предстоящите празници на ваш близък! Кой не би желал да получи такъв подарък? Диоптрични очила или може би слънчеви? Това избира притежателя на ваучера!

За повече информация относно други и/или допълнителни отстъпки при поръчка на очила, моля потърсете ни на тел: 0890/333 305, на e-mail: office@uniglass.bg или на място в оптиките на Юниглас!

*ваучерът не може да се комбинира с други отстъпки и промоции, както и да се използва като отстъпка от стойността на марковата рамка